Δραστηριότητες στο Πήλιο

Το Πήλιο είναι μαγικό όλο τον χρόνο και συγκλονιστικά όμορφες όλες οι πλεύρες του. Οι δραστηριότητες στο Πήλιο ενδείκνυται για όλες τις εποχές του χρόνου.

Υπάρχει αφθονία χώρου και χρόνου για δραστηριότητες στο Πήλιο σε όποια πλευρά του μυθικού βουνού και εάν βρεθείτε.

Οι χειμερινές αποδράσεις περιλαμβάνουν σκι στο Πήλιο στο καταπληκτικό χιονοδρομικό Αγριόλευκες 27 χλμ από τον βόλο εξω από τα Χάνια στο Πηλίο.

Στο Αν. Πήλιο πανέμορφες ακρογιαλιές οργανωμένες από το χορευτώ κάτω από την παραδοσιακή Ζαγορά έως τις ακτές του Μυλοπόταμου και το Τρίκερι σας περιμένουνε για σκι στο Πήλιο, κολύμβηση, τζετ σκι και scuba – diving.

Πεζοπορία και βόλτες σε καταπληκτικά καλντερίμια παραδοσιακά σοκάκια σε χωριουδάκια του Πηλίου που κρατά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της περιοχής του.

Περιηγήσεις με άλογα και τζιπ 4χ4 σε μοναδικά πανέμορφα τοπία μέσα στις καταπληκτικές και καταπράσινες πλαγιές του μυθικού Πηλίου.

Το Πήλιο έχει μια μοναδική λάμψη να προσελκύει επισκέπτες όλο τον χρόνο.

Φωτογραφίες

Activities in Pelion Δραστηριότητες στο Πήλιο Σκί στο Πήλιο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Πηλιο εκδρομές Παραλίες στο Πήλιο Εκδηλώσεις στον Βόλο Καταδύσεις στον Βόλο θαλάσσια σπόρ στην Μαγνησία θρησκευτικός τουρισμός Πήλιο δραστηριότητες Βόλος κρουαζιέρες στον Παγασητικό