Διακοπές στο Βόλο

Απολαύστε τις διακοπές στο Βόλο το κέντρο της Ελλάδας, πρωτεύουσα του Ν. Μαγνησίας & έδρα του ομώνυμου δήμου και μια από τις ωραιότερες πόλεις της Ελλάδας με εξαιρετική ρυμοτομία. Οι θαυμάσιες παραλίες στο Βόλο & το φυσικό περιβάλλον που συγκροτούν το Πήλιο (το βουνό των Κενταύρων) με όλες τις αποχρώσεις του πράσινου & οι θάλασσες του Αιγαίου & του Παγασητικού το καθιστούν έναν απο τους πιο ωραίους προορισμούς για διακοπές.

Πανεπιστημιακό ίδρυμα, σύγχρονες βιομηχανικές υποδομές, εμπορικό & επιβατικό λιμάνι εθνικής σημασίας, αστικές υποδομές & άρτιους συνεδριακούς χώρους.

Με το προηγούμενο της διεξαγωγής αγωνισμάτων των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, ανέλαβε την φιλοξενία & και την διοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων του 2013 διαθέτοντας άρτια αθλητική & τουριστική υποδομή.

Ο Βόλος αναβίωσε με την Αργώ & τους σύγχρονους Αργοναύτες, το μυθικό ταξίδι της Αργούς.

Η Αργώ θα συμμετέχει στην πολιτιστική Μεσογειάδα.

Λόγω της πλεονεκτικής του θέσης αποτελεί βασικό ορμητήριο & εφαλτήριο για μοναδικές εξορμήσεις, όπως:

To Πήλιο με τα πανέμορφα χωριά του, τις μαγευτικές παραλίες του Αιγαίου, του Παγασητικού & τα νησιά των Βορείων Σποράδων (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος). Στους αρχαιολογικούς χώρους των Νεολιθικών οικισμών Διμηνίου, Σέσκλου, Αρχαίας Δημητριάδος & Ιωλκού.

Απολαύστε τις διακοπές στο Βόλο με έναν περίπατο στην αγορά του στους γραφικούς πεζόδρομους για πρωινό και απογευματινό καφέ, στις μαγευτικές παραλίες στο Βόλο & στην γλυκιά ζάλη των πανελλήνια φημισμένων τσιπουράδικων.

Με το μοναδικό τρενάκι του Πηλίου από Άνω Λεχώνια στις γραφικές Μηλιές.

Φωτογραφίες

Δαικοπές στο Βόλο Holidays in Volos

Χάρτης

Διεύθυνση Ξενοδοχείου

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΥΨΕΛΗ 3*
Αγ.Νικολαου 1,
Βόλος, Μαγνησια
Θεσσαλία
Tηλ: +30 24210 24420
Φαξ: +30 24210 26020

Ε-mail: info@hotelkipseli.gr

MHTE: 0726K013A0148701